Grundigény (bele)hallgató

vedd meg!

A lemez kapható Pesten a Könyvtár Klubban és a Sirályban a pultnál,
Pécsen a Bagolyfészekben,
vagy
írj levelet nekünk és elküldjük postán
ára: 2000 Ft

köv.koncert

ápr24 - könyvtárklub

Menü

album (7) demo (3) egyéb (4) élet (1) életem (1) ember (1) én (1) énblog (1) faq (1) filozófia (1) foto (2) gondolat (1) hírek (8) koncert (52) kontakt (1) sajtó (15) video (6) zene (5)

DEMO 2007

2007.06.23. 10:47 :: Loci

Töltsd le a Grand Hotel Budapest ötszámos demóját!

1. Hetedik Kerület
2. Budapest
3. Annamari
4. Süss fel nap
5. Heges Szívek Szállodája



és drága barátaink. egy dologra szeretnénk megkérni benneteket.

mivel ilyen blogrendszerű a weboldal nagyon könnyű véleményt nyílvánítani a számokról, és mivel az ajtónkon dörömböl a lemez, baromi jó lenne, ha meghallgatás után kritikával vagy dícsérettel illetnétek a dalokat kommentformában.
ez nemcsak nagyon hasznos nekünk, de nektek is jó, mert akkor a lemez meg majd olyan lesz, amilyenre ti is akarjátok.
köszönettel,
ghbp

27 komment

Címkék: zene demo

A bejegyzés trackback címe:

https://ghbp.blog.hu/api/trackback/id/tr30104250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gogo 2007.06.23. 12:08:13

A "Hetedik kerület" és a "Budapest" hihetetlen mód tetszik! Nagyon jó! Szöveg, dallam, zene, minden fantasztikus!

A többi se rossz...

Ja és a felvételek minősége is nagyon jó!

Jók vagytok na, ezt akartam mondani :)

Söri · http://feketeteve.hu 2007.06.23. 13:41:49

sziasztok!

nekem még mindig az "annamari" a kedvencem, az a leghangulatosabb szám!
az újak közül a "heges szívek szállodája" is tetszik nagyon! a rock&roll-t nem lehet elrontani. :)

nagyon eltaláltak az énekszólamok mindenhol! grat!

mikorra várható a lemez?

reanoer 2007.06.23. 16:54:39

Nagyon jó lett mindegyik szám, de nekem a személyes kedvencem a süss fel a nap, az nagyon ott van.

Noráhcska 2007.06.24. 16:40:50

akkor lóci kedvéért itt is:
tetszik az összes szám.nagyon jól szól az annamari.a kedvencem talán a budapest, elég jó flesse van...a hétkernek meg iszonyat zsír a szövege....nagyon rendbe van az egész!:)
és végre koncert is lesz hamarosan:)

nanik 2007.06.25. 09:28:52

Gratulálunk!

nanik 2007.06.25. 09:38:30

A zene és a hangszerelés profi!
(a külömböző stílusok kellemes harmóniákban vannak részesítve -Copyright Szakács Béla)
A szöveg jó, az énekhang kicsit még éretlen.
Csak így tovább!!!
(hogyan juthatunk \"didikált\" cd-hez?)

ipanema 2007.06.25. 10:35:09

Az alábbi hozzászólás az index fórumon, Szakács Béla rajongók oldalán jelent meg, kabirbedi gété irta:
meghallgattam a szép harmóniákat és nem bántam meg. az elsô kettônél ugyan megijedtem, hogy megint egy kis pál emil rulaz tipusú szocializációval, de aztán méksem. anaamari asszem a cseh származásó bereményinek is szólhatna a konyhájában, a süss fel nap pedig nagyon rickor. igazi bádoglavór érzés, mármint pörgésileg, hihetelen finom billentyüükkel és nagyon lélekzetemet elállító dob-basszer kombóval. az ötödik sorszámú hegesszívek beat rákkenról muzsika már nem annyira az én világom, de annyira pontos darab, hogy pontos. ahogy mondani is szokták savhauzeni óra. el is határoztam: vásárlója leszek a kompaktdiszklemeznek.
ezzel a crossovering hatással csak az a baj, hogy hirtelene nem is tudom, hogy balázs elemérrel, stan geccel, pet metenivel kezdjek-e, a vejvúvej kazettámat elvesztettem rég, a snétberger- m stochausen- a andersen- p héral - joyosa lemezét nem találom. úgyhogy beteszem a ziggy stardustt, abból nagy baj nem lehet.

ZzzZ 2007.06.25. 11:46:55

Hűű. Nekem tetszik:) A Heges szívek szállodája nagyon kis dögös lett, és az Annamari is nagyon tetszik:D Grat grat

ami 2007.06.25. 13:57:19

nekem még mindig az annamari a kedvencem, vajh miért?:)

rendkívül kellemes társaság 2007.06.25. 14:04:14

van ebben valami tökjó, nagyon tetszik. bár kicsit néha tényleg túl vegyes, olyan mintha legalább 8 fejjel külön fülekkel kellene hallgatni néha (nem tudom máshogy mondani, de nem kell félni, nem újságírónak tanulok). de mondom, h tökjó. de mondjuk, ami konkrét az az, h néha nem tetszik az ének. aztán meg néha mégis pont jó. ennyi.

Toma 2007.06.25. 14:16:00

Nos, elég vegyes érzelmekkel játszom.
A szövegek jók, egykét kivétellel persze, de hát tökéletes semmi sem lehet. A zenészek is jó hallhatóan értik a dolgukat, főleg a billentyűs és a basszeros a húzó erő nálam, ellenben nélkülük (főlegabillentyű) talán túl snassz is lenne. Van elvétve némi gitárszóló ami szintén klassz, de semmi extra. Ez a lightos pötyögés klassz, jó rá relaxálni egy fáradt nap után. Az ember leheveredik, benyomja a hifin, elszív egy cigit és elkortyolgat valami hűsítőt. A szövegek is jók, ellenben egyediséget nem sokat látok benne, ám ettől még tetszik. Tény és való, hogy nem lehet rá szimplán mondani hogy egy sablon-kispálquimbypálutcai utánérzés, de azért én megkockáztatom. Persze ez önmagában még nem feltétlen baj, ezek a muzsikák manapság nagyon kelendőek, úgyhogy simán meg lehet lovagolni a zeneipar hullámait.
Hetedik kerület tetszett meg a legjobban. Az ilyen dalokra jó beülni egy füstös kávézóba, klubba vagy akármibe, mert ugyebár Magyarországon nem nagyon van ilyen. (Pécsettlegalábbisnem) Ha koncertre megy az ember, akkor tömeg akkor izzadó emberek és részegség. Hiányoznak az olyan helyek, ahova beül az ember lazítani, és a háttérben kavarog a zene. Billentyű szóló nagyon tetszetős benne, jó kis csöcsrázós hunyorítós, mikor a zenész kolléga elmosolyodik ahogy hallja.
Budapest rossz, nem tetszik, főleg az énekes hangja. Lehet csak nekem hamis, de nehezen fogadja be az ember füle.
Annamariban inkább a szöveg fogott meg.
Süssfelnap kegyetlen… zeneileg tetszik, de ez az ének hang és ez a gajdolás, ez a duiduijaaa… szerintem ezt ne. (szerintem)
Heges szívek szállodája elején nagyon megörültem a szájharmonikának, igazi blues őrült vagyok, úgyhogy felpezsdült a vérem, de ugyan csak azt tudom javasolni, hogy az énekes úr gyakoroljon sokat, mert szépen énekelni nem tud. Ez a mérgesmorgós amit néha a LovasiBandi is csinál, ez megy neki klasszul, de a hangok kiéneklése sajnos nem.
Összességében azért hajrá, jó lesz ez srácok.

so 2007.06.27. 10:24:40

soha nem szolt meg ilyen szepen...
innen mar nincs visszaut! :)

Noráhcska 2007.06.27. 11:27:18

hát kedves toma....azt ajánlom látogass el egyszer egy koncertre,mert erre a "lightos pötyögés"re nem csupán relaxálni lehet....és egy zenének nem feltétlenül az a legfontosabb része, hogy mionden egyes kiadott hand pontosan ott legyen ahova a nagykönyv...... persze ez is kell a jó zenéhez,de ennél sokkal fontosabb dolgok is vannak.például ami nekem fontos,hogy milyen légkört teremt az a bizonyos zene....és szerintem ebben különlegesek ezek a számok, nem feltétlenül zenei-tartalmi térem.
ez meg a másik....olyan nagy múltunk van, mind történelmileg, mind zeneileg, hogy manapság már semmi nem lehet igazán új,mert mindenre rá lehet mondani, hogy ez ennek meg annak a keverékéből jött létre.így bármire rá lehet húzni,hogy sasblonos, holott csak arról van szó, hogy mivel mind egy fajhoz tartozunk vcannak közös adottságaink közös érzelmeink reakcióink, amiket valahogy kifejezünk és az lehet hogy néha szint ugyanúgy sikerül.de attól még az egy új dolog....(hacsaknem számdékos az utánzás)....

so 2007.06.27. 22:07:10

no de hogy valami pozitiv jellegu epito kritikaval is kontributaljak mely azonos elonevu rokonahoz, a kockahoz hasonlo modon epulhet bele a zenekari koztudattalanba, vegtelenul szerenytelen velemenyem szerint a BP nevu dallam egy kicsit meg gyenge es szetesos a tobbihez kepest - persze ez is sokat fejlodott az elmult evben de a lassu reszekben nincs meg a pover! valahogy az egyes hangszerek mashova nezelodnek, amikor a harmonia vilaga fele kellene iranyitaniuk a figyelmuket vagy nemtom, mindenesetre lassul-gyorsul es nem a megfelelo modon

a heges szivek nagyon jo rakkendroll ("RAKKENROLL!", leszoktal mar rola, Marci?) ami szerintem jot tenne neki - persze lehet hogy csak a blues iranti kituntetett szeretetem mondatja velem - az tobb szajharmonikus betet.
a Sussfelnap az ugyebar rettenetes, de sokat es sokaig kell rohognom rajta, es ezert tetszik! (valami hasonlo helyre konyveltem el, mint az "El Otro lado de la cama" c. spanyol filmet)

a tobbi meg?
a tobbi ugy jo ahogy van per lesz! :) drakula grof szemelyesen!

kishölgy 2007.06.28. 19:18:20

Kedves Toma!
Tudod ide nem a naplótöredékedet kell bemásolni,bár nem tűnsz olyan érzékenynek hogy ezt feltételezzem rólad,a naplóírást,de vegyük inkább egyszerűbbre.
Az érzelem mint légkör nem igazán jellemzi az írásod,pláne nem a vegyes.Tudod ez a zene olyan emberektől születik,akik birtokolnok olyan dolgokat,hogy érzékenység,könnyedség,egyéniség,értelem,humor,különlegesség,tehetség,szeretet..és még sok olyan dolgot,ami az élethez és a zenéhez egyaránt szükséges..ahogy elöttem már írták is,újat nehéz kitalálni,de megteremteni viszont lehet..ehhez kellenek az emberek akik csinálják,az ő személyiségük,és ezáltal lesz azene hangulata új,és egyedi,és jó..én ezért szeretem,mert van tömörsége de mégis nem terhel le,nem eröltetett csak eredeti..mert ezek a zenészek adnak és nem hasznot húznak az emberekből,őszinték és nem mesterkéltek..
De ami a lényeg azt hiszem ezt a zenét érteni is kell és kell hozzá érezlmi intelligencia,mert enélkül értelmetlen hallgatni..szeretném ha ezen elgondolkoznál mert bármennyire is intelektuell módon próbáltál írni, egy-két szófordulatod ösztönből elárult,pl.csöcsrázós hunyorítós és a hasonló kombinációid..egyértelmű hogy ez a zene nem neked készült,mert túl közönséges,középszerű és ennek tetejében még pofátlan is vagy..a minimális tiszteletet legalább belecsepészhetted volna a mondataid közé,ugyanis a vélemény kinyilvánitás nem az hogy gátlástalanul leírom a gondolataim átgázolva mindenkin és mindenen,pláne nem arról,hogy te kijelented valamiről ,hogy rossz,vagy jó..
Tudod Magyarországon van ilyen hely nem is egy,a tapasztalataim hiányában nem jelenteném ki Magyarország nevében ezt..
Azt meg sajnálni tudom csak,hogy nem tudod élvezni a koncerteket,ahol a fesztelen tánctol már izzad mindenki,és nem egy hideg sört izzadsz ki miközben teljesen kikapcsolsz és a zene magával sodor,ez az igazi koncert atmoszféra,amikor eggyé válsz te és a többi ember a zenével együtt..(ez a zene erre tökéletes,sőt a legmegfelelöbb,ha egyszer ellátogatsz a koncertre,tekints az elsö sorok felé,ott megtalálsz engem és azokat akiknek a vérükbe ivódik ez a zene..)
persze ehhez tudni kell magad ellengedni és a beléd égett kis gátlásaid a széken hagyni..mert ez egy könnyed lazaság,ha nem a személyiségeddel együtt adott bele,megint csak egy megjátszós erölködés..
Igen,kijelenthetem hogy az ének hang csak neked hamis,és azt is,hogy csak a te füled ilyen deformált,hogy gondjaid vannak a befogadásával,ugyanis azt hiszem ez a fülnek inlább édesség...ez a gajdolás és dudidujaaa teszi azt a számot nem kispálquimbypálutcai utánérzéssé..az apró dolgok mögött rejtöznek azok a dolgok amiket észre kell venni,különben hihetetlenül unalmas lesz az életed..
Ehhez a zenéhez illik az énekes hangja,a billentyűs,a dob,és azt meg kifejezetten imádom ahogy Lóci rá ,,mormolászik"..(két énekes van)..
Mindenesetre azért értékeljük,hogy a féloldalas flegmálásod után,a hajrá srácokat azért kieröltetted magadból.
Arra szeretnélek kérni,hogyha építő jellegű,értelmes,reális kritikát vagy véleményt nem tudsz írni,ezt az oldal látogatását mellőzd,előre is köszönöm!

kishölgy 2007.06.28. 19:21:19

Mindenkitől elnézést kérek az elragadtatásomért,bocsánat!

Toma 2007.06.28. 22:12:56

Csókolom a kezét kishölgy ne tessék már kioktatni és csacskaságokat csacsogni mint egy önkéntes habtest hadtest, én öt, azaz pontosan 5 darab demo dalról mondtam egy szubjektív véleményt. Ne is tessék többek között kétségbevonni a zenei tudásomat, hiszen az állításaim azért eléggé helytállóak, sajnos ami tény az tény. Semmi közöm a zenekarhoz se kegyedhez, s nem is tudom kegyed hogyan ítélkezik így szerteszéjjel a világba bele látatlanúl, hiszen én csak egy egyén lennék, de tessék már ilyesmikre gondolni, hogy ahány ember annyi ízlés, annyi vélemény. Kéremszépen, mert vannak ilyen dolgok, hogy azért mert egy kritika nem emelkedik a dicséret magaslataiba, attól még lehet hogy nagyon is hogy igaz. Gondolom a zenekar sem szeretné, hogy csak a baráti kör kommentezze a zenét, mert az úgy azért elég balga lenne nemde? Én gondoltam írok egy véleményezést, hiszen csak nem öncélúak a srácok lányok a zenéjükkel, hanem azért én innen messziről Pécsről is adhatom hozzáértésem. Vagynem? :)
Én, én bevallom, nem tudtam hogy gond egy hosszú kritika. Pl énis csinálok alkotok, adok ki magamból a kezem alól minden félét és kifejezetten örvendetes, ha valaki teljesen ismeretlen lévén veszi a fáradtságot és ír nekem jó sokat. :)
Most nézze meg, kellett ez magának, a kötekedős héccencségit:)

Nóráhcska 2007.06.29. 14:50:03

hujjujuj.....csak úgy forr a levegő.....)
de ahogy reinach salamon mondta: "Az lévén célja művészetünknek, hogy másokban érzést keltsen....."
e tekintetben nem csupán zenészek, művészek vagytok srácok.......:)

Oci 2007.07.31. 13:47:07

Egy barátom telefonált, hogy látott benneteket a Művészetek Völgye Fesztiválon, és hogy élete egyik legjobb koncertjén volt. És hogy nézzem meg a weblapot, töltsem le, hallgassam meg, mer\' ez aztán hú... Sajnos nekem a felvételek nem adtak semmit. Nem rossz, nem jó. Egy számot se tudtam végighallgatni. Azt el tudom képzelni, amikor élőben elszabadul a pokol és kiengeditek ami bennetek van. A technikai felkészültség hallatszik azért a felvételen, a dögöt kéne valahogy rávarázsolni. Vagy jobb számokat írni. Nehéz ügy. Sok sikert!

ipanema 2007.08.01. 11:19:56

Amikor a hatvans évek közepén a Beatles felhagyott a két és fél perces dallamos slágerek gyártásával és hosszabb, összetettebb, komplikáltabb szerzeményekkel lepték meg a közönséget (1967. Sgt Pepper s... Magical Mytery Tour...albumok)akkor is voltak olyan fanyalgások, hogy az albumot nem lehet végighallgatni. Kell egy kis türelem is a zenehallgatáshoz. Vannak olyan szerzemények amelyeket csak többszöri hallgatás után kedvel meg az ember. "Jobb számokat kellene írni"- javasolja OCI egy kissé hetykén és kioktatóan. Csak a betájolás miatt nagyon érdekelne (ha még fellátogat a nevezett erre a blogra), hogy ő például milyen számokra gondol? Izlések, ugye. Nagyon érdekelne, szerinte melyek azok a magyarországi szerzemények amelyeket ő példamutatótank tart.

veni 2007.08.05. 20:08:16

Szerintem meg az a lényeg, hogy kötődj valamihez érzelmileg, és szinte mindegy hogy miért...A rocktörténelem szinte legjelentősebb alkotói hamisan énekeltek, nem tudtak három akkordnál többet lefogni a gitáron, és egyeseknek még ritmusérzéke sem volt...(persze ez most nem ide értendő példa)... Mégis a fél világ ma is rajong értük, hallgatja, ha szerelmes, ha szomorú, ha tele van energiával...egy kritika persze mindig jól jön, csak nem biztos, hogy a kellő alázattal és figyelmességgel történő megfogalmazás hiányában valóban építő jelleggel bír...Szerintem te sem ettől szednéd rendbe alkotásaid...és értelmeznéd újra a pályafutásod.
Én egyébként nagyon szeretem a grandi zenét és őket magukat is, szóval csak elfogult lehetek innentől, de nem hinném, hogy ez azért alakulhatott így, mert rajongok a füstös kávézóban zajló csöcsrázós lightos pötyögésért...

veni 2007.08.05. 20:12:36

Ja, és akkor kedves Oci,
légyszives írj nekünk pár jó számot!
(mellesleg ha ennyire nem tetszik, akkor mért veszed a fáradtságot, hogy írj, kitöltsd a mezőket szépen türelmesen, és megoszd velünk teljesen értelmetlen és fölösleges, mindenki számára szükségtelen gondolataidat?)

Oci 2007.08.05. 21:54:16

Milyen könnyű itt a figyelem középpontjába kerülni. Se kioktaó, se hetyke nem volt, de majd mindjárt. Úgy látom, az értelmező olvasással van gondja veninek meg ipanemának. Remélem a zenekar érti a mondandót. Dög is kell, nem csak precizitás.

Ez itt egy zenekar blogja, ahol kifejezetten kérik a zenészek, hogy írjuk a jót, meg a rosszat, mert ennek megfelelően alakul majd a lemezük. Baráti ajánlást kaptam, ezért vettem a fáradságot (nem fáradtság...) \"Ízlések, ugye\" - ezért nem értem a reakciókat. Illetve értem, mert elfogultak, csak ilyenképpen nem én írtam feleslegesen.

Barátom hazajött, megmutattam neki a felvételeket, mivel még nem hallotta, csak a koncertet, és ő is azt mondta, hogy gáz, de a koncert k**** jó volt.

Kinőttem abból, hogy kardozzak az igazamért. Nem írok magyar zenei példákat, nem mutatok számokat. Nem lenne fair itt reklámozni a zenekarom honlapját. Mi ugyanebben a cipőben járunk: koncert állat, lemez nem szól sehogy. Ez nem feltétlen a zenekar sara. Létezik a balkánon kívül egy \'producer\' fedőnevű szakma, ami itt csak pénzlenyúló-fogalom szinten van jelen. Zenei átlátó, arculattervező, hozzáértő, aki képes egy zenekarból a lemezre is kihozni a maximumot.

Előszerződéshez gratula, universal a legnagyobb, de semmit nem fog adni a megjelenésen kívül (mindegy mit ígérnek előtte), nagyon egyoldalú lesz a szerződés - ha lesz egyáltalán -, ráadásul olyan magas kiadói ára lesz a lemezeteknek, hogy alig tudjátok majd eladni. Gondoljátok át... Nehéz ügy. Sok sikert! :-)

veni 2007.08.10. 14:19:19

Kedves Oci!
Nekem sincsen kedvem vitatkozni veled.És kiváncsi vagyok a ti zenétekre. Elég kreatívnak tűnsz, hogy kitalálj valamit hogyan hallhatnám anélkül, hogy itt \\\\\\\"reklámozd\\\\\\\".A vélemény-nyílvánításnak pedig --továbbra is tartom-- csak úgy van értelme, ha segítő jelleggel születik. A \\\\\\\"gáz\\\\\\\" nem éppen egy ilyen jelző. Meg a csöcs-vagy pöcs vagy milyen rázós...Ha valamit megkritizálsz beszélj konkrétumokkal, hogy az általad kifogásolt elemek esetleg javíthatók legyenek, ha egyetértésbe kerülsz a zenészekkel. Mert ez így önmagában bántó, és elég fölösleges is. (csak neked esett jól...)Senkinek nem az a baja, hogy kommentezel...De remélem már régen érted a lényeget.És kedves, hogy instruktálod az értelmező olvasásunkat, köszönjük szépen, ez is a többi hasznos kritikád palettáját tarkítja. Ha esetleg van még hasonló észrevételed magadba ne tartsd!\\\\\\\"Sok sikert!:-)\\\\\\\"

Nóráhcska 2007.08.12. 00:30:23

ÁÁÁÁÁ!!tök jó a zenekar!perszte h nem tökéletes, de ez is az egyik amit úgy szeretek benne!!!:)
nagyon bejöttek az új számok, a kentauros lacás meg a szerelem ékszeres lócis is!nyomjátok sráccok!ez az!így kell ezt!király!
és az cdt meg a koncertet nem érdemes hasonlítgatni...a koncertnek épp az a lényege h plusszt adjon a lemezhez képest!hogy még a legutolsó piriputtyomból is érdemes legyen csipszeket és valóságsókat cserbenhagyó önfeláldozással kitápászkodni jól megszokott seggtámaszoktól és rázni egy nagyot....(csöcsöt vagy akármit, ha úgy tetszik..)
szóval éljen a zene a koncert a cd a grandhotel és minden ami ezekhez tartozik!
by: egy igggencsask elfogult \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"rajongó\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"

kishölgy 2007.11.23. 15:04:03

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Félelmetes milyen egyszerű módon kiélezödnek ebben a 21.században is a dolgok..a különbségek hasonlók,az arányok ugyan eltolódtak és a népességszám növekszik..de mégis Istennek hála hogy Deák Ferenc vonala sem halt ki Rákosiéval együtt..
Ocinak:Az értelmet nem lehet magunkrahúzni mint egy farsangi ruhát,az egyinséget szintúgy,de a langyosság híg masszájában ezrek úsznak,ne félj munkás osztály volt van és lesz,nem vagy egyedül!
Veninek:Megértem.Széchenyit őrültnek tartották és csak most jövünk rá ,valójában zseni volt.Nem lesztek többen de kevesebben sem,a Hajnalcsillag sem eshet le még az égről.Ne add föl!
Nóráhcska:A pozitiv irányt adnám célul,a gondolatmenet lehet hasznos,de a köntös amiben van eléggé megalkuvó.Hidd el egy kivülálló nem nagyon tudja eldönteni mit is képviselsz,figyelj rá szerintem.Ugy érzem nem akarsz a munkásosztályba kerülni.(a csöcsrázás semmi szinten nem jo de még nem is mindegy.EZt ne feledd:a megalkuvás az első moly az elvek és az egyéniség ruhádarabján)
Elég patetikusra vettem a hangnemet,de ez még hagyján ahhoz hogy a zenekar mint ahogy már kifejtettem fentebb,remek.Innentöl kezdve egyértelmű..És nem ártana ha végre ha magától nem szüleitöl vagy tanárától megkérdezné mit jelent az épitő kirtika,nem az unintelligens alázatnélküli véleménykinyilvánitás..
További szép napot!
süti beállítások módosítása